Mahimahi – Cigale 14

Lätta vindar

En liten kort hälsning innan vi ger oss av. På riktigt den här gången. Vi bestämde oss i sista stund för att ligga kvar och låta ett regnoväder passera. Nu har det regnat över och himlen är blå igen. Det är väldigt lätta vindar så det är dags att ta fram vår största spinacker. Den har legat vakumpackad och undanstuvad länge och väl men nu ska den få komma upp och visa vad den går för. 200 kvm stor är den och ger oss fart även om det nästan inte blåser något alls. Några har undrat varför det har inte funnits positioner på winlink-sidan ännu. Det beror helt enkelt på att vi legat kvar i hamn. Vi sänder bara när vi är ute på havet. Men i kväll sänder vi en första position, sedan försöker vi sända en varje kväll (vår tid; 12 timmar tidsskillnad). Lägger med två filmsnuttar. Inga mästerverk precis men kanske lite kul ändå. Njut i sommarvärmen, tror nästan ni har det varmare än vi just nu.

6 thoughts on “Lätta vindar

 1. Ann-Sofie och Lars

  HEJ en liten hälsning från ett mycket varmt Sverige.Kul att ni finns med på nätet igen. Hemsidan har inte funnits på ett tag. Ha en fortsatt skön resa.Kramar från Familjen Nilsson.

 2. Anonymous

  Hej kära vänner!
  Härliga bilder och text att läsa från er.
  Vi har det bra här hemma .Har hyrt ett hus i Frankrike som vi skall bege oss
  Till snart.
  Var rädda o er.Vi tänker på er kram Sanna och Acke

 3. Sven Ö

  Gillar vågorna och dansen, båda lika magiska!
  Oscar just meddelat att han kommit fram till Dyrön efter att ha gått från Malevik med kompis i rib.
  Lite mindre hav och inomskärs, men bra träning!
  Sätt spinnakern så skall vi följa er segling!
  Mera film!
  Sven

 4. Mats & Lotta

  Det var ett tag sedan vi skrev men vi följer er . Härliga inlägg och bilder ni tar. Snart ger vi oss ut på vår semestersseglats i Bohuslän och Danmark.

  Ha det bra!

  Mats & Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.